Fusie Omni Podo Genootschap en Stichting LOOP

ingevoerd op 24-12-2012

Geachte lezer,

In het afgelopen jaar hebben Stichting LOOP en het OPGen volop gewerkt aan een samenwerking. Per 1 januari aanstaande zullen de podoposturaal therapeuten onder de LOOP paraplu komen. Hiervoor is een register voor podoposturaal therapeuten ingericht. Naar schatting zullen dan ongeveer 100+ podoposturaal therapeuten hier geregistreerd worden.

Ton Boers (voorzitter OPGen) is tot het algemene bestuur van Stichting LOOP toegetreden en een eigen werkgroep podoposturale therapie is samengesteld. De opleiding tot podoposturaal therapie is bij de AvP ondergebracht waar ook een versneld traject voor registerpodologen aangeboden wordt.

De diverse documenten en reglementen van beide organisaties zijn vergeleken en gesynchroniseerd. Van alles hebben wij het beste genomen. De nieuwe documenten staan dan wel worden binnenkort op het leden exclusief gedeelte op de website geplaatst.

Een van onze doelstellingen voor 2013 is de regiobijeenkomsten samen te smeden. Er is immers veel te leren van elkaar. Al met al een goede ontwikkeling in de voet- en houdingszorg. Een ontwikkeling die het geheel sterker gaat maken.
nieuw Logo podoposturaal therapeut nieuw Logo podoposturaal therapeut